פרחי זוקיני

מתכון נפלא לפרחי זוקיני ממולאים בארבע גבינות

zokini

המצרכים הדרושים
למלית:
6 יח’ פרחי זוקיני (ניתן להשיג בשווקים אורגניים בחודשים מאי עד אוגוסט)
250 גרם ריקוטה
150 גרם מוצרלה טחונה
50 גרם פרמג’אנו טחון
10 עלי בזיליקום קצוצים
מלח לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון

לבלילה:
2 ביצים
כוס קמח לבן
כפית מלח
מעט מים (ניתן להשתמש בבירה במקום)
לטרוף את כל מרכיבי הבלילה

ההכנה:
למלא את פרחי הזוקיני במלית, לטבול בבלילה ולטגן בשמן עמוק.

Categories: מתכונים