פסטה טריה

Ronimotti-175
157
128
159
Ronimotti-177

 

בצק פסטה
מרכיבים ל-7 מנות:

3 ביצים
250 גרם קמח דורום
500 גרם קמח לבן (עדיף של שטיבל)
170 מ”ל מים
1 כף מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים במיקסר בעזרת וו לישה עד שמתקבל בצק אחיד. נותנים לנוח במקרר כשעה.

2. מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי של 1 מ”מ, וחותכים אותו לרצועות רחבות של פפרדלה (פסטה רחבה ושטוחה ברוחב של כ-2 ס”מ).

* אם אין לכם מכונת פסטה – מרדדים את הבצק לעובי 1 מ”מ, מקמחים היטב בקמח דורום, מגלגלים לרולדה ובעזרת סכין חדה חותכים לרצועות עבות.

3. מבשלים את הפסטה הטרייה במים רותחים במשך דקה וחצי בלבד. *אחרי שהרוטב מוכן – הרוטב מחכה לפסטה ולא ההפך.

 

Categories: מתכונים