ג’רדינו

זוקיני הצומח בטקסטורות ובשלל צבעים, מנגולד ועלי סלק, פלפלים, חצילים, קאבאלו נרו, צנוניות, בזיליקום סגול, שעועית תאילנדית, מלונים ועוד. כל היבול אורגני, נשתל ביד, נקטף ועושה את דרכו למטבח. “מה שיוצא מהאדמה זה מה שאתה אוכל” מספר מוטי, ומתמצת למשפט אחד את הסוד הכי גלוי של המטבח האיטלקי. ערב ערב תפריט המיוחדים שלנו יספק לכם טעימה מירקות הג’רדינו, בהתאם לעונה ולאסיף האחרון. בתאבון

אנחנו מכנים את הגינה האורגנית שלנו בשם ג’רדינו, בה אפשר למצוא אינספור ירקות צבעוניים אורגניים. בבוקר הם צומחים בגינה, בערב הם מעטרים מנה איטלקית בצלחת ומפנים מקום בערוגה לירקות שיבואו אחריהם. ה- ג’רדינו היא יוזמה של מוטי סופר שהבין, כמו האיטלקים, שאם זורעים את האוכל, לומדים אותו, מטפחים אותו ובסוף קוטפים אותו היישר למטבח – האוכל טוב וטעים יותר. מקומי, עונתי וטרי. על פני 600 מטרים רבועים באזור הכפר הירוק נמתחות ערוגות ובהן שלל ירקות ועשבי תיבול. עובדים ולקוחות ותיקים מטפחים את הג’רדינו מדי יום, תוך שמירה על כללי הגידול האורגני. לצד האיכות הבלתי מתפשרת והמגוון הייחודי, הג’רדינו מקרבת את צוות העובדים לאדמה ולאוכל שהם מגישים ללקוחות.

Categories: הבלוג האיטלקיTags: